Είμαστε στην διάθεσή σας

 +30 210 38 31 336

Σας Ενδιαφέρουν

Ορθοδοντικοί & Ορθοδοντικά Εργαστήρια


Με την ψηφιακή αποτύπωση των δοντιών και των περιβάλλοντων ιστών, εξοικονομείται χρόνος και υλικά και αναβαθμίζεται το ιατρείο σας εξασφαλίζοντας έτσι και μεγαλύτερη άνεση για τους ασθενείς.

Παράλληλα,το λογισμικό 3Shape Ortho Analyzer για σχεδιασμό κι ανάλυση της Ορθοδοντικής θεραπείας με επιτυχημένα set up διαθέτει νέα εργαλεία, ταχύτητα κι ακρίβεια στη λεπτομέρεια, προσδίδοντας έτσι ευελιξία κι έλεγχο του σχεδιασμού των θεραπειών βήμα προς βήμα.

Επιπρόσθετα, η 3D εκτύπωση με ταχύτητα, ευελιξία και ακρίβεια στη λεπτομέρεια, αποτελεί πλέον γεγονός για τους Ορθοδοντικούς αλλά και για τα Ορθοδοντικά εργαστήρια.

Η εταιρεία μας JPD Αφοί Καλαντίδη, διαθέτει επίσης προτάσεις και λύσεις για τον εξοπλισμό ιατρείων και εργαστηρίων με τεχνολογικά αξιόπιστα μηχανήματα καθώς και για την επίπλωσή τους, ύστερα από μελέτη του χώρου, με ανθεκτικούς, σταθερούς και υψηλής αισθητικής πάγκους εργασίας.

Αναγνωρίζοντας τις ανάγκες των Ορθοδοντικών ιατρείων και εργαστηρίων, η εταιρεία μας είναι έτοιμη να  εξυπηρετήσει τους πελάτες της άμεσα και αποτελεσματικά .

 

 

 
          

 

Newsletter