Είμαστε στην διάθεσή σας

 +30 210 38 31 336

Σας Ενδιαφέρουν

Οδοντοτεχνικά Εργαστήρια

Η εταιρεία μας  διαθέτει όλα όσα χρειάζεται ένα οδοντοτεχνικό εργαστήριο για να είναι απολύτως εργονομικό και ενημερωμένο σύμφωνα με τις νέες εξελίξεις της τεχνολογίας. Διατίθεται όλη η γραμμή παραγωγής CAD/CAM : απο τη σχεδίαση των προσθετικών εργασιών με τους ψηφιακούς σαρωτές (scanners), μέχρι την κοπή τους (milling), την 3D εκτύπωσή τους (εκτυπωτές στερεολιθογραφίας) ή τη δημιουργία τους με σύστημα SLM (laser sintering), προτείνοντας εφαρμογές και λύσεις για κάθε απαίτηση.

Επιπρόσθετα, υπάρχουν προτάσεις για τον πλήρη εξοπλισμό κάθε χώρου, με αξιόπιστα μηχανήματα διεθνών οίκων αλλά και κατασκευής από την JPD, καθώς και για την επίπλωσή του με πάγκους εργασίας υψηλής αντοχής κι αισθητικής που καλύπτουν όλες τις ανάγκες.

Ιδιαίτερη βαρύτητα έχει δοθεί στην επιλογή των αναλώσιμων προϊόντων που διαθέτει η JPD Αφοί Καλαντίδη, σύμφωνα με αυστηρά κριτήρια ποιότητας όπως είναι τα θερμοπλαστικά νέας γενιάς, το επανασταστικό πολυμερές PEEK OPTIMA, οι πλάκες ζιρκονίας CAD/CAM καθώς και τα υπόλοιπα υλικά κοπής.

Για την εταιρεία μας η άμεση υποστήριξη των πελατών της αποτελεί θεμελιώδη αρχή.

 

 

 
          

 

Newsletter