Είμαστε στην διάθεσή σας

 +30 210 38 31 336

Σας Ενδιαφέρουν

Οδοντίατροι

Αύξηση της ροής και της ποιότητας εργασίας σας με τον ενδοστοματικό σαρωτή (scanner): Με την κατάργηση της συμβατικής μεθόδου αποτύπωσης των δοντιών και των περιβάλλοντων ιστών, αναβαθμίζεται το οδοντιατρείο σας εξασφαλίζοντας έτσι και μεγαλύτερη άνεση για τους ασθενείς.

Επίσης με την εύκολη και γρήγορη λήψη του χρώματος των δοντιών  με το  σπεκτροφωτόμετρο, η ψηφιακή αποτύπωση και χρωματοληψία αποτελούν πλέον καθημερινή πράξη!

Η κοπή και η 3D εκτύπωση μεταβατικών αποκαταστάσεων δίπλα στην καρέκλα του ασθενή, καθώς και η χρήση του λογισμικού για τη μελέτη τοποθέτησης εμφυτευμάτων με τη βοήθεια ψηφιακών σχεδιαζόμενων χειρουργικών ναρθήκων, αποτελούν προτάσεις για τα οδοντιατρεία που εναρμονίζονται με τη σημερινή ψηφιακή εποχή.

Σε ότι αφορά την επίπλωση των οδοντιατρείων, η εταιρεία μας JPD Αφοί Καλαντίδη δίνει λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε χώρου με συνθέσεις πάγκων εργονομικού σχεδιασμού και υψηλής αισθητικής και ενώ παράλληλα προτείνει αξιόπιστο εργαστηριακό εξοπλισμό για να βελτιώσει την παραγωγικότητα σας. Επίσης διαθέτει νέας γενιάς αναλώσιμα θερμοπλαστικά, αλλά και υψηλής ποιότητας υλικά των συστημάτων CAD / CAM για τους ασθενείς.

Η εταιρεία μας εξελίσσει τις υπηρεσίες της και βρίσκεται πάντοτε στη διάθεσή των οδοντιάτρων για κάθε πληροφόρηση και αρωγή.

 

 

 
          

 

Newsletter