Είμαστε στην διάθεσή σας

 +30 210 38 31 336

Σας Ενδιαφέρουν

Ημερίδα “Η ψηφιακή τεχνολογία στην καθημερινότητα του Οδοντοτεχνικού εργαστηρίου”, Νίκαια

Ημερίδα “Η ψηφιακή τεχνολογία στην καθημερινότητα του Οδοντοτεχνικού εργαστηρίου”, Νίκαια

“Η ψηφιακή τεχνολογία στην καθημερινότητα του Οδοντοτεχνικού εργαστηρίου”, ήταν το θέμα της Ημερίδας της εταιρείας μας JPD Αφοί ΚΑΛΑΝΤΙΔΗ Ο.Ε. η οποία πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο 13 Ιουνίου 2015 στο εργαστήριο Technident του κ. Αλέξανδρου Κρούστη στη Νίκαια, με εισηγητές τον κ. Τάκη Καλαντίδη και την κ. Μαρία Γιαννακίδου.

Για όλες οι εξελίξεις στα scanner και στο λογισμικό της πρωτοπόρου 3Shape μίλησε ο κ. Τάκης Καλαντίδης, ενώ στη συνέχεια σχεδίασε ψηφιακά κινητές και ακίνητες αποκαταστάσεις κι ενημέρωσε το κοινό για τα πλεονεκτήματα των κοπτικών μηχανήματων vhf, των 3D εκτυπωτών DWS, και του laser sintering της εταιρείας Sisma.

Επίσης, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολούθησαν οι παρευρισκόμενοι από την κ. Μαρία Γιαννακίδου την παρουσίαση του ψηφιακού χρωματολήπτη Spectro Shade Micro της MHT, την πρακτική επίδειξη χρωματοληψίας καθώς και τις ιδιότητες και τις εφαρμογές του επαναστατικού πολυμερούς υλικού Peek Optima Juvora.

Η εταιρεία μας θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όλους τους συμμετέχοντες που μας τίμησαν με την παρουσία τους, καθώς και τον κ. Αλέξανδρο Κρούστη και τους συνεργάτες του στο εργαστήριο Technident για την ευγενική τους φιλοξενία.


 

 

 
          

 

Newsletter