Είμαστε στην διάθεσή σας

 +30 210 38 31 336

Σας Ενδιαφέρουν

Erio Σειρά W

Αυτή η σειρά πάγκων έιναι ιδανική για να επιπλώσει το οδοντιατρείο σας.

Ιταλική υπεροχή στους πάγκους ιατρείων. Όλα τα μέρη τους είναι κατασκευασμένα απο ηλεκτρογαλβανισμένο ατσάλι, επιλεγμένο απο άριστης ποίοτητας υλικά, ενώ το χρώμα επίστρωσης αποτελείται απο εποξική ρητίνη σε σκόνη, που έχει πολυμεριστεί στους 180°C. Το ελάχιστο πάχος της στεγνής επίστρωσης είναι 50 μm, δημιουργώντας έτσι μια ομοιόμορφη επιφάνεια κάλυψης.

Ο  σχεδιασμός και κατασκευή τους εγγυώνται το υψηλότερο επίπεδο εργονομίας και ανθεκτικότητας για κάθε μονάδα ξεχωριστά. Όλες οι μονάδες πάγκων είναι κατασκευασμένες έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η εύκολη εναλλαγή της διάταξής τους τους, καθώς και η συνένωσή τους με απλά εργαλεία. Προκειμένου να αντισταθμιστεί η ανομοιομορφία του δαπέδου,οι πάγκοι διαθέτουν ρυθμιζόμενα “πόδια”, έτσι ώστε να μπορούν να ευθυγραμμιστούν τέλεια.

Τα πορτάκια των πάγκων, όπως επίσης και οι χειρολαβές των συρταριών, είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι. Τα πορτάκια και οι συρταριέρες μπορούν επίσης να κατασκευαστούν απο βαμμένο ατσάλι, από ανοξείδωτο ατσάλι AISI 304 ή από λωρίδες οξυάς, σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη.

Επίσης η επιφάνεια εργασίας μπορεί να κατασκευαστεί,ανάλογα με την παραγγελία, από φύλλα πλαστικού, ανοξείδωτο ατσάλι AISI 304, κόριαν ή γρανίτη.Η βάση της σύνθεσης μπορεί να ρυθμιστεί σε ύψος ανάλογα με τις ανάγκες. Το προκαθορισμένο ύψος και βάθος των πάγκων, μαζί με την επιφάνεια εργασίας, είναι αντίστοιχα 86,5 cm και 53,5 cm.

Η σειρά πάγκων Erio W καλύπτει απόλυτα τις απαιτήσεις κάθε σύγχρονου οδοντιατρείου.

 

www.erio.it

 

 
          

 

Newsletter