Είμαστε στην διάθεσή σας

 +30 210 38 31 336

Σας Ενδιαφέρουν

Trios 3 Move Ortho 3Shape

Το απόλυτο εργαλείο επικοινωνίας μεταξύ ασθενή και κλινικού.

Ο εργονομικός και ελαφρύς σχεδιασμός του νέου ενδοστοματικού σαρωτή TRIOS 3 MOVE της 3Shape σας επιτρέπει να τοποθετείτε την οθόνη πάντα στο σωστό σημείο.

Με το TRIOS 3 MOVE μπορείτε να δώσετε μια θαυμάσια εμπειρία θεραπείας στον ασθενή σας καθώς του δίνετε την ευκαιρία να συμμετέχει ενεργά σε ένα άλλο επίπεδο.

Μοιραστείτε την ψηφιακή σάρωση, τις εικόνες και το σχέδιο θεραπείας με τους ασθενείς σας δίνοντας τους την δυνατότητα να δουν το τελικό αποτέλεσμα  πριν πραγματοποιηθεί, αποδεχόμενοι έτσι την  πρόταση θεραπείας άμεσα.

Διαθέτει οθόνη αφής LCD 13.3’’ Full HD, προσαρμοζόμενο βραχίονα με σύστημα περιστροφής της οθόνης και ισχυρό υπολογιστή σχεδιασμένο για 3D σαρώσεις.

-  Επεκτείνετε τις δραστηριότητες σας

-  Αποκτείστε πρόσβαση σε ένα ασυναγώνιστο οικοσύστημα

-  Δώστε μια θαυμάσια εμπειρία θεραπείας στους ασθενείς σας

Διαθέτοντας τα πιο πλήρη λογισμικά ορθοδοντικής, η 3Shape σας δίνει την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε την ανάλυση, διάγνωση και σχεδιασμό θεραπείας οποιουδήποτε περιστατικού ψηφιακά και με απόλυτο έλεγχο.

 

Περισσότερες πληροφορίες στο: https://www.3shape.com/en/products/orthodontic-system/intraoral-scanner-orthodontics-software

 

 

 
          

 

Newsletter