Είμαστε στην διάθεσή σας

 +30 210 38 31 336

Σας Ενδιαφέρουν

R5

Επαναπροσδιορίζει την παραγωγικότητα στην ψηφιακή κοπή (milling).

Το νέο κοπτικό R5 της Vhf Camfacture AG είναι μια εξαιρετικά απλή μηχανή στη χρήση της, κατασκευασμένη με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και σχεδιασμένη να εργάζεται 24 ώρες το 24ωρο χωρίς την παρουσία χειριστή.

Με τον επαναστατικό τρόπο εισαγωγής υλικών χωρίς εργαλεία Direct Disc Technology, η κοπή γίνεται πολύ πιο εύκολη. Το R5 είναι 100% σχεδιασμένο και κατασκευασμένο στην Γερμανία και διαθέτει αισθητήρες παρακολούθησης όλων των ζωτικών μερών της μηχανής καθώς και 2 κάμερες web για παρακολούθηση εξ αποστάσεως. Με το Direct Clean Technology που διαθέτει σας δίνεται η δυνατότητα για υγρή και ξηρά κοπή ανά πάσα στιγμή(ionizer, αυτόματος καθαρισμός και ενσωματωμένος στεγνωτήρας).

Διαθέτει υψηλή ακρίβεια 3 micron, ισχύ μοτέρ 800W/80.000rpm, υδρόψυκτη ευθεία, αυτόματο εργαλειοφορέα 16 φρεζών και κίνηση στον 5ο άξονα ως 35° μοίρες κλίση, καλύπτοντας έτσι κάθε απαίτηση κοπής.

Το νέο ισχυρό λογισμικό Dental CAM της Vhf που συνοδεύει το R5 είναι απλό στη χρήση και διαθέτει εύκολη τοποθέτηση στηριγμάτων. Η τρισδίαστατη απεικόνιση του δίσκου βοηθά στην ακριβέστερη τοποθέτηση και ευθυγράμμιση των εργασιών- ένα χαρακτηριστικό εξαιρετικά βοηθητικό για πολυστρωματικά υλικά. Χάρη στις προηγμένες στρατηγικές κοπής που διαθέτει, μπορεί εκτός των άλλων να γίνει κοπή δίσκου χρωμιοκοβαλτίου, δίσκου τιτανίου, δίσκου διπυριτικού λιθίου, αλλά και προκατασκευασμένων abutment (Premill) τιτανίου & χρωμιοκοβαλτίου.

Όπως όλες οι μηχανές της Vhf, έτσι και το R5 μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ένα μεγάλο εύρος υλικών από όλους του κατασκευαστές, όταν πρόκειται για δίσκους, block και  προκατασκευμασμένα Premill abutment, που σας προσφέρει μια τέλεια προστασία για την επένδυση σας!

   10    10                          60
ΔΙΣΚΟΙ ΚΥΒΟΙ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ABUTMENT


Υλικά:

-  Ζιρκόνιο

-  Κερί

-  PMMA

-  PEEK

-  Γύψο

-  Composite

-  Χρωμιοκοβάλτιο

-  Κεραμικά

-  Τιτάνιο

Ενδείξεις:

Στεφάνες, γέφυρες, πλήρους μορφολογίας στεφάνες & γέφυρες, ένθετα, επένθετα, όψεις, abutment, τηλεσκοπικές στεφάνες, εκμαγεία, σκελετούς μερικών οδοντοστοιχιών, νάρθηκες βρυγμού, επι εμφυτευματικές μπάρες, χειρουργικούς νάρθηκες, οδοντοστοιχίες κ.α.

 

Περισσότερες πληροφορίες στο: https://www.vhf.de/en/dental-technology.html

 

 

 

 
          

 

Newsletter