Είμαστε στην διάθεσή σας

 +30 210 38 31 336

Σας Ενδιαφέρουν

K5

Η νέα γενιά κοπτικών cnc.Το κοπτικό, ξηράς κοπής, K5 της Vhf αποτελεί την ιδανικότερη επιλογή για κάθε οδοντοτεχνικό εργαστήριο. Διαθέτει 5 άξονες συνεχούς κίνησης, εσωτερικό στεγανό πλαίσιο αλουμινίου για απορρόφηση κραδασμών, αυτόματη εργαλειοθήκη 16 φρεζών, χρήση δίσκων ως 40mm, χρήση block ως 40-19-16mm, ισχυρό μοτέρ 500W και εξελιγμένους μηχανισμούς προστασίας.

Με την περιστροφή του Β άξονα ως και 35° μοίρες, το κοπτικό Κ5 της Vhf κάνει την διαφορά καθώς μπορεί να φέρει εις πέρας και την πιο απαιτητική εργασία στην προσθετική και στην εμφυτευματολογία. Ο 5ος άξονας το καθιστά επίσης ιδανικό για κατασκευή εκμαγείων και χειρουργικών ναρθήκων.

Η Γερμανική εταιρεία Vhf Camfacture AG κατασκευάζει επίσης τα δικά της εργαλεία κοπής, διασφαλίζοντας έτσι την ποιότητα κοπής καθ’ όλο το φάσμα παραγωγής. Αναπτύσσει συνεχώς νέες στρατηγικές κοπής ώστε να δέχεται τα νέα υλικά όλων των εταιρειών.

Το νέο ισχυρό λογισμικό Dental CAM της Vhf που συνοδεύει το K5 είναι απλό στη χρήση και διαθέτει εύκολη τοποθέτηση στηριγμάτων. Η τρισδίαστατη απεικόνιση του δίσκου βοηθά στην ακριβέστερη τοποθέτηση και ευθυγράμμιση των εργασιών- ένα χαρακτηριστικό εξαιρετικά βοηθητικό για πολυστρωματικά υλικά. Χάρη στις προηγμένες στρατηγικές κοπής που διαθέτει, μπορεί να γίνει κοπή δίσκου χρωμιοκοβαλτίου αλλά και προκατασκευασμένων abutment (Premill) χρωμιοκοβαλτίου.

Υλικά:

-  Ζιρκόνιο

-  Κερί

-  PMMA

-  PEEK

-  Γύψο

-  Composite

-  Χρωμιοκοβάλτιο

Ενδείξεις:

Στεφάνες, γέφυρες, πλήρους μορφολογίας στεφάνες & γέφυρες, ένθετα, επένθετα, όψεις, abutment, τηλεσκοπικές στεφάνες, εκμαγεία, σκελετούς μερικών οδοντοστοιχιών, νάρθηκες βρυγμού, επι εμφυτευματικές μπάρες, χειρουργικούς νάρθηκες, οδοντοστοιχίες κ.α.

 

Περισσότερες πληροφορίες στο: https://www.vhf.de/en/dental-technology.html

 

 

 
          

 

Newsletter