Είμαστε στην διάθεσή σας

 +30 210 38 31 336

Σας Ενδιαφέρουν

DW030D Υψηλής παραγωγικότητας στερεολιθογραφικό σύστημα

Εκτυπωτής Rapid Prototyping της DWS Systems. Το ταχείας παραγωγής σύστημα DigitalWax 030D έχει κατασκευαστεί ειδικά για υψηλής παραγωγικότητας εφαρμογές στο οδοντιατρικό πεδίο.

Υψηλή ακρίβεια, μεγάλος όγκος παραγωγής και το μικρότερο κόστος στην αγορά είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καινοτόμου αυτού συστήματος.

Σε συνδυασμό με τη νέα γενιά ενδοστοματικών σαρωτών (scanners), το DigitalWax 030D  αποτελεί την ιδανική λύση για μαζική παραγωγή εκμαγείων απο ψηφιακά αποτυπώματα, αποδίδοντας την υψηλότερης ακρίβειας και ποιότητας επιφάνεια για την απόλυτη αντικατάσταση των συμβατικών αποτυπωμάτων.Οι υψηλές φυσικές και οπτικές ιδιότητες είναι εγγυημένες στη νέα γενιά υλικών RD, τα οποία είναι ειδικά σχεδιασμένα απο την DWS για SLA εκτύπωση από ψηφιακή αποτύπωση.

Επίσης χάρη στην πολύχρονη εμπειρία της, η εταιρεία DWS κατασκεύασε τη σειρά φωτοπολυμεριζόμενων ρητινών RF η οποία περιλαμβάνει τρεις διαφορετικές επιλογές σε ότι αφορά τη σκληρότητα για την απευθείας χύτευση των παραγόμενων εργασιών.Η μεγάλη ευελιξία του συστήματος  DigitalWax 030D επιτρέπει την παραγωγή χυτευόμενων προϊόντων όπως:  στεφανών, γεφυρών και σκελετών μερικών οδοντοστοιχιών, με μια απλή και γρήγορη αλλαγή υλικού. Επίσης κατασκευάζει  μεταβατικές αποκαταστάσεις, χειρουργικούς και ορθοδοντικούς νάρθηκες, καθώς και εκμαγεία με κινητά κολοβώματα εξαιρετικής ποιότητας.

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά DWO30D :

Laser BluEdge

Διαστάσεις :110 x 700 x 2000 mm

Υψηλή ταχύτητα και απόδοση

Μέγιστη παραγωγικότητα

Εξαιρετική ποιότητα επιφάνειας

Ολοκληρωμένη επιλογή υλικών

Με το μικρότερο λειτουργικό κόστος

 

 

www.dwssystems.com

 

 

 
          

 

Newsletter