Είμαστε στην διάθεσή σας

 +30 210 38 31 336

Σας Ενδιαφέρουν

DW029D Υψηλής ταχύτητας λύση για οδοντιατρικές εφαρμογές

Εκτυπωτής Rapid Prototyping της DWS Systems. Το Digital Wax 029D είναι ένα γρήγορο σύστημα κατασκευής που δημιουργήθηκε με στόχο την υψηλή παραγωγικότητα και ακρίβεια.

Η  ασυναγώνιστη αναλογία ποιότητας-τιμής και το μικρότερο κόστος λειτουργίας στην αγορά, καθιστούν το Digital Wax 029D την ιδανική επιλογή για μεσαίου μεγέθους και μεγάλα εργαστήρια.

Τα τρισδιάστατα εκμαγεία κατασκευάζονται απο φωτοπολυμεριζόμενη ρητίνη με τη βοήθεια ενός ειδικού laser,το οποίο την καθιστά σκληρή.Το laser είναι ειδικά σχεδιασμένο για να εγγυάται υψηλής ποιότητας και ανθεκτικές στο χρόνο κατασκευές. Χάρη στην τεχνολογία διαστρωμάτωσης, δεν υπάρχουν όρια στη γεωμετρική πολυπλοκότητα των παραγόμενων εκμαγείων: υποκείμενες, κοιλότητες, λεπτές επιφάνειες και σύνθετα σχήματα μπορούν να κατασκευαστούν χωρίς καμία δυσκολία.

Κατασκευάζει αποκαταστάσεις απο υψηλής ποιότητας φωτοπολυμεριζόμενη ρητίνη προς χύτευση, μεταβατικές αποκαταστάσεις, χειρουργικούς και ορθοδοντικούς νάρθηκες, σκελετούς μερικών οδοντοστοιχιών, και εκμαγεία με κινητά κολοβώματα.

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά DW029D :

Laser BluEdge

Διαστάσεις : 610 x 660 x 1400 mm

Βάρος : 150 kgr

Υψηλή ταχύτητα και απόδοση

Εξαιρετική ποιότητα επιφάνειας

Ολοκληρωμένη επιλογή υλικών

Χωρίς καλιμπράρισμα (βαθμονόμηση)

Με το μικρότερο λειτουργικό κόστος

 

www.dwssystems.com

 

 

 

 
          

 

Newsletter