Είμαστε στην διάθεσή σας

 +30 210 38 31 336

Σας Ενδιαφέρουν

Erio Σειρά W

Συνθέσεις πάγκων ιδανικές για να επιπλώσουν το οδοντιατρείο σας.

Ιταλική αισθητική και υψηλή ποιότητα κατασκευής και στους πάγκους των οδοντιατρείων. Όλα τα μέρη των πάγκων Erio σειράς W, είναι κατασκευασμένα απο ηλεκτρογαλβανισμένο ατσάλι, επιλεγμένο από άριστης ποίοτητας υλικά, ενώ το χρώμα επίστρωσης αποτελείται από εποξική ρητίνη σε σκόνη, που έχει πολυμεριστεί στους 180°C. Το ελάχιστο πάχος της στεγνής επίστρωσης είναι 50 μ, δημιουργώντας έτσι μια ομοιόμορφη επιφάνεια κάλυψης.

Ο εργονομικός σχεδιασμός τους αποτελεί εγγύηση για κάθε μονάδα ξεχωριστά. Όλες οι μονάδες πάγκων είναι κατασκευασμένες έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η εύκολη εναλλαγή της διάταξής τους, καθώς και η σύνθεσή τους με απλά εργαλεία. Προκειμένου να αντισταθμιστεί η ανομοιομορφία του δαπέδου,οι πάγκοι διαθέτουν ρυθμιζόμενα “πόδια”,έτσι ώστε να μπορούν να ευθυγραμμιστούν τέλεια. Με αυτόν τον τρόπο, η βάση κάθε σύνθεσης μπορεί να ρυθμιστεί σε ύψος ανάλογα με τις εκάστοτε απαιτήσεις.

Τα πορτάκια των πάγκων, όπως επίσης και οι χειρολαβές των συρταριών, είναι κατασκευασμένες από ανοξείδωτο ατσάλι. Τα πορτάκια και οι συρταριέρες μπορούν επίσης να παραχθούν από βαμμένο ατσάλι, από ανοξείδωτο ατσάλι AISI 304 ή από λωρίδες οξυάς σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη. Επίσης η επιφάνεια εργασίας μπορεί να κατασκευαστεί από φύλλα πλαστικού, ανοξείδωτο ατσάλι AISI 304, κόριαν ή γρανίτη.

Erio σειρά W : ποιότητα που δεν αντιγράφεται.

 

www.erio.it

 

 
          

 

Newsletter