Είμαστε στην διάθεσή σας

 +30 210 38 31 336

Σας Ενδιαφέρουν

Trios 3 Wireless 3Shape

Εντυπωσιάστε τους ασθενείς σας με τον 1ο ασύρματο ενδοστοματικό σαρωτή παγκοσμίως.

Ο νέος ενδοστοματικός σαρωτής TRIOS 3 Wireless της 3Shape συνδέεται ασύρματα με το laptop, το TRIOS cart ή το Trios Move. Αυτό καταρρίπτει την ανάγκη για καλώδιο ανάμεσα στον ενδοστοματικό σαρωτή και στον υπολογιστή δίνοντας μεγαλύτερη ευελιξία στον χρήστη.

To TRIOS 3 Wireless διαθέτει εύκολη αλλαγή μπαταρίας για σάρωση χωρίς διακοπή και περιλαμβάνει τρεις επαναφορτιζόμενες μπαταρίες μεγάλης διάρκειας. Η έγχρωμη σάρωση με πραγματικά χρώματα και η δυνατότητα ψηφιακής χρωματοληψίας που διαθέτει δίνουν μια θαυμάσια εμπειρία στον ασθενή και το κάνουν να ξεχωρίζει.

Για να κάνουμε την σάρωση πιο εύκολη, το ΤRIOS 3 Wireless wand, όπως σε όλα τα μοντέλα TRIOS, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να πλοηγήσετε μεταξύ σελίδων σάρωσης στον υπολογιστή χωρίς να υπάρχει η ανάγκη να ακουμπήσετε το πληκτρολόγιο η το ποντίκι όταν σαρώνετε έναν ασθενή.

Τον ασύρματο ενδοστοματικό σαρωτή TRIOS τον χαρακτηρίζει η διαστημική ταχύτητα, η διαπιστευμένη υψηλή ακρίβεια, η κορυφαία τεχνολογία και τον κατέστησαν νικητή του βραβείου Cellerant Best of Class Technology Award για τους Ενδοστοματικούς Σαρωτές τα τελευταία τέσσερα χρόνια συνεχόμενα.

-  Επεκτείνετε τις δραστηριότητες σας

-  Αποκτείστε πρόσβαση σε ένα ασυναγώνιστο οικοσύστημα

-  Δώστε μια θαυμάσια εμπειρία θεραπείας στους ασθενείς σας

 

Περισσότερες πληροφορίες στο: https://www.3shape.com/en/products/trios/intraoral-scanners

 

 
          

 

Newsletter