Είμαστε στην διάθεσή σας

 +30 210 38 31 336

Εκτυπωτές 3D
▹ MAX Asiga
DW20D
Dfab

 

Σας Ενδιαφέρουν

Dfab

3D εκτυπωτές στερεολιθογραφίας για οδοντιατρεία, της DWS. Από το τμήμα R & D της ιταλικής εταιρείας DWS, δημιουργήθηκε το Dfab, ένα πρωτοποριακό σύστημα προτυποποίησης που διατίθεται για τα οδοντιατρεία σε δύο εκδόσεις: desktop και chairside.Ξεκινώντας απο την ψηφιακή αποτύπωση, παράγονται μεταβατικές αποκαταστάσεις μακράς διάρκειας ακριβώς δίπλα στην οδοντιατρική καρέκλα.

Εκδοχή Desktop:
To σύστημα Dfab desktop, είναι το πιο μικρό σύστημα στον κόσμο για την κατασκευή οδοντιατρικών αποκαταστάσεων, απόλυτα συμβατό με όλους τους ενδοστοματικούς σαρωτές (scanners) της αγοράς, καθώς και με όλα τα αρχεία CAD/CAM.
Η μικρών διαστάσεων και κομψή εμφάνισή του, καθώς και η ακρίβειά του, το καθιστούν ως την ιδανική λύση για κάθε σύγχρονο οδοντιατρείο.


Εκδοχή Chairside:
Το σύστημα Dfab Chairside,είναι η λύση όλα-σε -ένα, που περιλαμβάνει λογισμικό και οθόνη αφής. Ο τέλειος συνδυασμός για κάθε μονάδα ενδοστοματικού σαρωτή (scanner) που προσδίδει αυτονομία και ταχύτητα στην κατασκευή μεταβατικών αποκαταστάσεων μακράς διάρκειας στο οδοντιατρείο, κατά τη διάρκεια μίας και μόνο συνεδρίας.

 

www.dwssystems.com

 

 

 

 
          

 

Newsletter