Είμαστε στην διάθεσή σας

 +30 210 38 31 336

Σας Ενδιαφέρουν

Θερμοπλαστικά

 

    

Perflex T-Crystal
Το νέο θερμοπλαστικό υλικό το οποίο δημιουργεί δεσμό με ακρυλικά, κατάλληλο για ολικές, μερικές και επένθετες οδοντοστοιχίες επί εμφυτευμάτων. Εύκολο στον καθαρισμό και στη στίλβωση, αποτελεί το θερμοπλαστικό με τα περισσότερα πλεονεκτήματα στον τομέα της σύγχρονης οδοντιατρικής για δημιουργία άμεσης αίσθησης άνεσης και πλήρους ικανοποίησης από τους ασθενείς.

Υποαλλεργικό
Ελαφρύ
Βιοσυμβατό
Ανθεκτικό
Επιδέχεται εύκολη τροποποίηση (είτε με εν ψυχρώ, είτε με θερμοσυμπίεση)
Υψηλής αισθητικής

 

     
 

Perflex Flexinylon
Το νέο άθραυστο υλικό για εύκαμπτες οδοντοστοιχίες, υποαλλεργικό, καλαίσθητο και ελαφρύ, με εξαιρετικές μηχανικές ιδιότητες και σταθερότητα.Η υψηλή φωτοδιαπερατότητα του, σε συνδυασμό με τη φυσική απόχρωση ιστών που διαθέτει, το καθιστούν εξαιρετική επιλογή.

Κατάλληλο για αναγομώσεις, εύκολο να στιλβωθεί. Διαθέτει "ελαστική" μνήμη, αυτό σημαίνει ότι πραγματοποιείται πλήρης επαναφορά των αγκίστρων σε περίπτωση κάμψης τους. Αποτελεί ιδανική επιλογή για ασθενείς που επιθυμούν φυσικές, άθραυστες κινητές αποκαταστάσεις με ελαστικότητα.

 

     
 

Perflex Acryfree
Θερμοσυμπιεζόμενο ακρυλικό, υψηλής αισθητικής και αντοχής, υποαλλεργικό και βιοσυμβατό, χωρίς μονομερές. 10 φορές πιο ανθεκτικό στη θραύση απο τα συμβατικά ακρυλικά, κατάλληλο για αποκαταστάσεις που εξαφανίζονται στη στοματική κοιλότητα.

Αναγομώνεται και επισκευάζεται εύκολα, είτε με εν ψυχρώ, είτε με θερμοσυμπίεση. Αποτελεί υλικό εκλογής για ασθενείς με αλλεργία στο μονομερές και μπορεί να συνδυαστεί με πορσελάνινα δόντια οδοντοστοιχιών για κατασκευή 100% υποαλλεργικών οδοντοστοιχιών.

Το Perflex Acryfree διατίθεται σε ποικιλία αποχρώσεων: ανοιχτό ροζ, ροζ, ροζ/μωβ και αδιαφανές ροζ.

 

     
 

Perflex Acetal
Σε ποικιλία αποχρώσεων και ανθεκτικό στην απορρόφηση χρωστικών υλικό, κατάλληλο για σκελετούς, άγκιστρα, μηχανήματα διατήρησης χώρου, στεφάνες, γέφυρες και άλλες αποκαταστάσεις που συνδυάζουν μεταλλικό σκελετό ή θερμοπλαστικά Perflex και συμβατικά ακρυλικά.

Διατίθεται σε ποικιλία αποχρώσεων: Α2, Α3, Α3.5, Α4 και ροζ.

 

     
 

Perflex Biosens
Ημιεύκαμπτο υλικό για οδοντοστοιχίες με την τεχνική έγχυσης, βιοσυμβατό, ελαφρύ, ανθεκτικό, φωτοδιαπερατό, χωρίς συρρίκνωση.

Δημιουργεί δεσμό με συμβατικά ακρυλικά και διαθέτει ελαστικότητα μεταξύ των T-Crystal και Flexinylon.

Διατίθεται σε διάφορες αποχρώσεις: ανοιχτό ροζ, ροζ, διαφανές και αδιαφανές ροζ (opaque).

 

www.perflexltd.com

     

 

 

 
          

 

Newsletter