Είμαστε στην διάθεσή σας

 +30 210 38 31 336

Σας Ενδιαφέρουν

JPD Αφοί ΚαλαντίδηΚαλώς ήλθατε στο επίσημο site μας.

Από το 1952, η εταιρεία JPD Αφοί Καλαντίδη Ο.Ε. κατασκευάζει και εξάγει οδοντοτεχνικά μηχανήματα, τα οποία υποστηρίζει άμεσα, διαθέτοντας μιά άρτια τεχνική βάση.

Συμμετέχει με επιτυχία σε πολλές διεθνείς εκθέσεις τα τελευταία 20 χρόνια, εξάγοντας ελληνική τεχνογνωσία και διασφαλίζοντας την εθνική παρουσία σε μεγάλες διοργανώσεις του κλάδου.

Επίσης, εισάγει υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας συσκευές και εξοπλισμό εργαστηρίων και οδοντιατρείων από τις καλύτερες, διεθνώς, εταιρείες του χώρου.
 

Ποιοί Είμαστε;

Ο επίσημος συνεργάτης της 3Shape A/S για την Ελλάδα και την Κύπρο, της πρωτοπόρου εταιρείας οδοντιατρικών σαρωτών και σχεδιαστικών προγραμμάτων CAD παγκοσμίως, τα οποία καλύπτουν πλέον, όλο το φάσμα της κινητής και ακίνητης Προσθετικής και της Ορθοδοντικής.

Και στον Οδοντιατρικό χώρο, η εταιρεία JPD Αφοί Καλαντίδη Ο.Ε . με τις προτάσεις της για ψηφιακό ενδοστοματικό σαρωτή (scanner) και χρωματολήπτη, δίνει το στίγμα του μέλλοντος.
 

Στόχος της εταιρείας μας
είναι μέσω της εποικοδομητικής ανθρώπινης επαφής, της συνεχούς εκπαίδευσης και της άμεσης υποστήριξης, να προσφέρει ποιοτική ενημέρωση και αρωγή στους πελάτες της.

Η JPD Αφοί Καλαντίδη Ο.Ε. πιστεύει ότι με εφόδια την τεχνική κατάρτιση, την στοχευμένη προσπάθεια και τις προσωπικές αξίες, μπορούν όλοι να θέσουν στόχους, να υλοποιήσουν οράματα και να θωρακιστούν απέναντι στις προκλήσεις των εποχών.
 
 

 
          

 

Newsletter